A legtöbb étrend-kiegészítő többet árt, mint használ?
Az élelmiszerekben előforduló szennyeződés kockázata számos összetevő jelenléte, környezeti és véletlen szennyeződések következménye. Ezek lehetnek fémek (nehézfémek), környezeti , adalékanyagok vagy rossz gyártási vagy tárolási körülmények miatt megjelenő szennyeződések. Egy speciális kategória azok az anyagok, amelyeket szándékosan adnak hozzá, de nem szerepelnek a címkén csalók.
Milyen betegségeket okozhatnak?
- a nehézfémek a legtöbb gyulladásos betegség előidézői: daganat, idegrendszeri betegségek, bőrproblémák, szexuális problémák
- az adalékanyagok gyulladásos bélbetegségek, emésztőrendszeri betegségek, szív-és érrendszeri betegségek kiváltói
A legtöbb étrend-kiegészítő nagyon durva eljárással készül, amely így többet árt, mint használ. Nem is gondolnánk, de a betegségek nagy százalékát a bizonyos termékek és élelmiszerek előállítási körülmények idézik elő.
Az Ipvitamin azonban ezeket felismerte és tesz ellene tudatosan!
Nem kellenek olcsó trükkök ahhoz, hogy vitaminokat állítsunk elő! A vitamin az vitamin! Természetes helyen előforduló, és létfontosságú a szervezet számára.
Szeretnénk egészséget biztosítani, szennyeződés mentesen!