A legtöbb étrend-kiegészítő többet árt, mint használ?

Az élelmiszerekben előforduló szennyeződés kockázata számos összetevő jelenléte, környezeti és véletlen szennyeződések következménye. Ezek  lehetnek fémek (nehézfémek), környezeti , adalékanyagok vagy rossz gyártási vagy tárolási körülmények miatt megjelenő szennyeződések. Egy speciális kategória azok az anyagok, amelyeket szándékosan adnak hozzá, de nem szerepelnek a címkén csalók.

Milyen betegségeket okozhatnak?

  • a nehézfémek a legtöbb gyulladásos betegség előidézői: daganat, idegrendszeri betegségek, bőrproblémák, szexuális problémák
  • az adalékanyagok gyulladásos bélbetegségek, emésztőrendszeri betegségek, szív-és érrendszeri betegségek kiváltói

A legtöbb étrend-kiegészítő nagyon durva eljárással készül, amely így többet árt, mint használ. Nem is gondolnánk, de a betegségek nagy százalékát a bizonyos termékek és élelmiszerek előállítási körülmények idézik elő.

Az Ipvitamin azonban ezeket felismerte és tesz ellene tudatosan!

Nem kellenek olcsó trükkök ahhoz, hogy vitaminokat állítsunk elő! A vitamin az vitamin! Természetes helyen előforduló, és létfontosságú a szervezet számára.

Szeretnénk egészséget biztosítani, szennyeződés mentesen!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő