A sportolók számára legfontosabb vitaminok - kiegyensúlyozott étrend mellett - segítik a felépülést és a regenerációt, így érheti el az optimális teljesítményt és megelőzheti a sérüléseket.

Multivitaminok és sportolás: miért fontos a táplálékkiegészítés a teljesítmény fokozása szempontjából

A sportolók számára legfontosabb vitaminok – kiegyensúlyozott étrend mellett – segítik a felépülést és a regenerációt, így érheti el az optimális teljesítményt és megelőzheti a sérüléseket. A legjobb, ha ezeket a tápanyagokat természetes élelmiszerekből szerezheti be, de néha kiegészítőkre van…

TovábbMultivitaminok és sportolás: miért fontos a táplálékkiegészítés a teljesítmény fokozása szempontjából
Vadgesztenye

Mire jó a vadgesztenye mag?

A vadgesztenye a Balkán-félszigeten őshonos fa. Kivonatának erős gyulladáscsökkentő tulajdonsága van, javítja a vér áramlását az erekben, erős antioxidánsokat tartalmaz, gazdag flavonoid vegyületekben. A vadgesztenye kivonat fő aktív összetevője az eszcin (aescin), amit számos egészségügyi előnye miatt többször vizsgáltak már.

TovábbMire jó a vadgesztenye mag?
Szárított gyógynővények

Nyugtató gyógynövények

A huszonegyedik századnak mondhatni velejárója a rohanó életmód és az azzal járó rengeteg stressz. Sok esetben a stresszt gyógyszeresen kezelik, ami súlyos esetben érthető, azonban enyhébb esetben érdemes egyéb alternatíva után nézni, például gyógynövényeket alkalmazni.

TovábbNyugtató gyógynövények