Különleges terhes vitaminok: Természetes támogatás a terhességhez

Szia!

A terhes vitaminok témájában arról beszélünk, ami sokak számára fontos és aktuális lehet. A terhesség és a szülés egyik legfontosabb és legszebb időszaka az életünknek, ezért kiemelt figyelmet érdemel az anyai és a magzati egészség megőrzése. A babaváró vitaminok ebben lehetnek segítségedre.

Miért érdemes terhes vitaminokat választanod? 

Nos, ezek az egészségmegőrző készítmények speciálisan a terhesség előtt álló vagy terhes nők számára készültek, és olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek fontosak lehetnek az anyai és a magzati egészség szempontjából. A megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitel kulcsfontosságú lehet a terhesség alatt, és a babaváró vitaminok ebben segíthetnek.

Miket tartalmaznak ezek a speciális terhes vitaminok?


Általában folsavat, vasat, D-vitamint, omega-3 zsírsavakat és egyéb fontos tápanyagokat, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges terhességhez és a megfelelő magzati fejlődéshez. Ezek az összetevők segíthetnek megelőzni bizonyos születési rendellenességeket, támogathatják az anya és a magzat immunrendszerét, és javíthatják az anya egészségét és vitalitását.


Mindenképpen fontos beszélni a Folsavról. A kismamák jól ismerik és abszolút tisztában vannak vele hogy folsavat tartalmazó terhes vitamint kell szedniük.


Azt sajnos nem tudják, hogy a fehér embereknek van egy genetikai mutációja, a magyaroknál ez jellemzően hatvan százalék. Ennyi ember érintett ebben és az a 60 százalék nem tudja hasznosítani a folsavat és a táplálékkal bevitt étrendi folátot sem.


Ők csak a glükozamin L5 metil-tetra-hidro folát verziót tudják használni és náluk csak a Folát fog hasznosulni. Magyarul a folsavat hiába szedik semmit sem ér.

Fontos megjegyezni, hogy a terhes vitaminok nem pótolják a változatos, kiegyensúlyozott étrendet, hanem inkább kiegészítik azt. Emellett mindig fontos konzultálni orvosoddal vagy szakemberrel, mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vagy vitaminokat szednél, különösen terhesség alatt.
Tehát, ha tervezitek a családalapítást, vagy éppen várandós vagy, gondoljátok át a babaváró vitaminok szerepét az egészségetek megőrzése és a sikeres terhesség érdekében!

Tudj meg többet a babaváró vitaminokról, amelyek segíthetnek neked is a terhesség ideje alatt.

Próbáld ki most táplálékkiegészítőinket!