A legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok és potencianövelő gyógynövények a potencia növelése érdekében

Ha potenciával kapcsolatos problémák állnak fenn, akkor nem kell rögtön ahhoz a bizonyos kis kék tablettához nyúlni, ugyanis vannak természetes potencianövelő anyagok, amelyek hozzájárulhatnak a potencia probléma megoldásához. Nagyon gyakran ezek a természetes potencianövelő gyógynövény is látványos eredményt hoznak, ezért felesleges rögtön vény köteles termékeket választani.

Mit kell tudni a merevedésről?

A merevedési zavar egy nagyon komplex folyamat, amely vérereket, hormonokat, idegeket, izmokat és az agyat egyaránt érintik. A problémát számos férfi megtapasztalja élete során, így téves gondolat, hogy kizárólag az idősebb korosztályt érintő problémáról lenne szó. A merevedési zavar hátterében állhat stressz, némely vényköteles gyógyszerek, cukorbetegség, túlzott alkoholfogyasztás, szívbetegség vagy dohányzás.

Fontos utána járni a probléma hátterének, emellett olyan tápanyagokkal és néhány általunk forgalmazott potencianövelő szerek támogatásával segíteni a szervezetet, amelyek hozzájárulnak a pszichológiai jóléthez, a fokozzák a normál spermaképződést, javítják a keringést, illetve növelik a véráramlást. Egy megbízható férfi potencianövelő vitamin készítménynek mindenképp tartalmaznia kell a legfontosabb tápanyagokat.

Ezek az alábbiak:

Taurin

A taurin energiaitalokban való jelenléte miatt meglehetősen negatív megítélésű. Holott ez egy olyan aminosav, amely az egyik legfontosabb természetes potencianövelő. Sokan úgy tudják, hogy az energiaitalokban található meg, holott az osztriga húsa is taurinban gazdag, melyet potencianövelő ételnek tartanak. A taurin nem csak az erekció létrejöttéhez, hanem a vérnyomás csökkentéséhez és a csontok, valamint erek egészségéhez is hozzájárul, továbbá a szív egészséges működéséhez is elengedhetetlen.

Fermentált L-citrullin

A fermentált L-citrullin a merevedés legfontosabb tápanyaga. A merevedési zavarral küzdők esetében minden esetben alacsony a citrullin szint. A sportolók előszeretettel használják ezt a tápanyagot, mivel nagyobb mennyiségű, magas tápanyag tartalmú oxigént szállít az izmok felé. Emellett a fáradtságot is képes késleltetni. Ha a szervezet citrullin szintje csökken, akkor szinte biztosan merevedési zavar tapasztalható.

Maca gyökér, mint potencianövelő vitamin

Manapság nagy népszerűségnek örvend a maca gyökér, amely egy adaptogén gyógynövény, mely azt jelenti, hogy segíti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, tehát lenyugtat, amikor kell és löketet ad fáradtság esetén. A maca gyökér vegyületeinek hála a férfiak esetében növeli az erekciós funkciót, illetve a hölgyek szexuális egészségéhez is hozzájárul. Így mindkét nem számára előnyös lehet fogyasztása.

Próbáld ki most táplálékkiegészítőinket!